groep 1b

 

Welkom in groep 1b 

 

Wij zijn juf Petra en juf Dunja. Wij werken momenteel in groep 1b. Dit is een erg leuke groep! Juf Petra woont in Deventer met haar man. Juf Petra houdt van wandelen en gaat graag naar de zee. Ook gaat zij graag naar de sportschool. Juf Dunja woont ook in Deventer met haar man en kinderen. Juf Dunja zit op volleybal en houdt van lezen. Ook vindt ze het leuk om met haar kinderen op pad te gaan en leuke dingen te doen. 

 
Extra informatie; 
Groep 1b bestaat nu uit 17 kinderen. In maart zullen een aantal kinderen uit de instroomgroep van juf Merel doorstromen naar groep 1b. Om het met elkaar gezellig te houden hebben we een aantal regels. Deze regels vinden wij allemaal belangrijk. We hebben deze om het gezellig te houden in de groep zodat iedereen met een fijn gevoel op school komt. 

Bijvoorbeeld; 
-We blijven van elkaar af. 
-We praten met nette woorden. 
-Als we binnen komen tijdens de inloop geven we de juf een hand en gaan we rustig aan het werk. 

De kinderen weten op deze manier wat er van ze verwacht wordt. 
 
We gymmen op dinsdag en vrijdag en elke maandag en donderdag hebben wij dansles. Zou u op maandag de gymkleding en gymschoenen in aan aparte tas mee naar school willen geven? Wij geven de tas dan op vrijdag weer mee zodat u het kunt wassen. 

De les start om half negen.  Alle kinderen moeten om half 9 in de klas zijn. U mag tot kwart voor 9 in de klas blijven om een spelletje met uw kind te doen. 

Als de lesdag afgelopen is komen de kinderen naar buiten, daar kunt u wachten op uw kind. Wij laten de kinderen pas naar huis gaan als we de ouders zien. Wordt uw kind door iemand anders opgehaald? Geef het dan even aan bij de leerkracht. 

  

Aanwezig/absent; 
Elke leerling wordt om 08.25 op school verwacht. 
Zorg ervoor dat uw kind elke dag op tijd op school aanwezig is. 
Bij verhindering/ziekte de school, graag voor schooltijd, telefonisch op de hoogte brengen. Telefoonnummer: 0570-623575 
Afspraken bij de tandarts en huisarts het liefst na 14.00 uur maken. 

  

Deze activiteiten zijn al gepland voor dit schooljaar: 
- Schoolreis 
- Het (methodische) aanbod 

- Piramide 

- LOGO-3000  
- Leefstijl (SEO)