groep 1c

 

Welkom in groep 1c

 
Dit is groep 1c en juf Merel staat alle dagen voor de groep. Het is hier erg gezellig! Juf Rukiye werkt ook in groep 1c en is er alle ochtenden om kinderen extra ondersteuning te bieden en helpt waar nodig.
 
Extra informatie;
Groep 1c bestaat nu uit 15 kinderen. Gedurende het jaar zullen er nog kinderen bijkomen aangezien dit een instroomgroep is. Om het met elkaar gezellig te houden hebben we een aantal regels. Deze regels vinden wij allemaal belangrijk. We hebben deze om het gezellig te houden in de groep te houden zodat iedereen met een fijn gevoel op school komt.
Bijvoorbeeld;
-We blijven van elkaar af.
-We praten met nette woorden.
-Als we binnen komen tijdens de inloop geven we de juf een hand en gaan we rustig aan het werk.
De kinderen weten op deze manier wat er van ze verwacht wordt.
 
Op donderdagochtend lezen we altijd een boekje voor. Gezellig als de ouders ook mee komen luisteren! We gymmen op dinsdag en vrijdag en elke maandag en donderdag hebben wij dansles. Zou u op maandag de gymkleding en gymschoenen in aan aparte tas mee naar school willen geven? Wij geven de tas dan op vrijdag weer mee zodat u het kunt wassen.
De les start om half negen.  Alle kinderen moeten om half 9 in de klas zijn. U mag tot kwart voor 9 in de klas blijven om een spelletje met uw kind te doen.
Als de les af is gelopen komen de kinderen naar buiten, bij het hek kunt u wachten op uw kind. Wij laten de kinderen pas naar huis gaan als we de ouders zien. Wordt uw kind door iemand anders opgehaald? Geef het dan even aan bij de leerkracht.
 
Aanwezig/absent;
Elke leerling wordt om 08.25 op school verwacht.
Zorg ervoor dat uw kind elke dag op tijd op school aanwezig is.
Bij verhindering/ziekte de school, graag voor schooltijd, telefonisch op de hoogte brengen. Telefoonnummer: 0570-623575
Afspraken bij de tandarts en huisarts het liefst na 14.00 uur maken.
 
We gaan er een gezellige tijd van maken!
 
Groet,
 
Juf Merel