Groep 8b

 

Welkom in groep 8b

 
Mijn naam is Jorn Broer, 30 jaar en woon in Laren. Dit schooljaar sta ik fulltime voor groep 8B.
Onze klas bestaat uit 23 leerlingen, 12 jongens en11 meisjes.
 
De belangrijkste afspraken die wij in de klas hebben zijn de volgende:
- Respect hebben voor elkaar.
- Laat een ander in zijn/haar waarde.
Wij vinden het erg belangrijk dat we op een prettige manier met elkaar omgaan en hier hebben we het dan ook regelmatig over. Een positieve benadering naar elkaar vinden we hierin heel belangrijk en prettig.
 
Groep 8 is voor veel kinderen natuurlijk een spannend jaar. We hebben het regelmatig over het voortgezet onderwijs. Daarnaast gaan we in juni op kamp. Ook dat is natuurlijk best spannend.
We zullen net als vorig jaar ook weer een eindfilm maken. Wij vinden het belangrijk als innovatieve school elke keer nieuwe dingen te bedenken en doen daarom dus ook geen musical. Vorige jaren was de eindfilm een groot succes, dit jaar zorgen we ervoor dat het weer minstens net zo leuk wordt.
 
We werken in groep 8 veel met de Surface tablets. Hierop maken we onze weektaak en kunnen we veel extra oefenen met alle vakken. Ook thuis kan worden gewerkt met de weektaak. Hiervoor kunnen ze werken via Microsoft Teams, wat gratis te downloaden is via http://teams.microsoft.com/downloads
 
Get Microsoft Teams on all your devices. We have desktop apps for Windows and MacOS, as well as mobile apps for iOS, Android, and Windows Phone

.  Mocht het downloaden en installeren hiervan niet lukken, laat het mij dan even weten. We werken dit schooljaar ook volledig met Snappet in de vakgebieden rekenen, taal en spelling. De leerlingen kunnen hier dus thuis altijd mee oefenen. 
 
Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor het werk vinden we hier heel belangrijk. De tablet wordt ook gebruikt om lessen interessanter en interactiever te maken. Hiervoor maken we gebruik van o.a. Prowise en OneNote.
 
- De kinderen hebben allemaal een agenda van school. Hierin staan alle afspraken, wachtwoorden en inlogcodes en toetsen.
 
Praktische informatie:
- Gymles op maandag- en dinsdagochtend om 8.30 uur;
   zorg voor gymkleren en douchespullen, zodat de leerlingen zich goed kunnen wassen na   
  de gymles.
- We starten elke dag om 8.30 uur met de les, dus we willen graag dat alle kinderen voor
  die tijd aanwezig zijn
- Bij verhindering/ziekte, graag even bellen naar 0570-623575
- Afspraken bij b.v. huisarts/tandarts/orthodontist graag zoveel mogelijk na 14.00 uur plannen.
 
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kom dan gerust langs.
We gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken!
 
Meester Jorn