groep 1a

 

Welkom in groep 1a


Ik ben juf Marloes en ik sta dit jaar voor groep 1a. Dit is een erg leuke en gezellige groep met inmiddels 18 leerlingen. Ik woon zelf in Deventer. Ik hou van boeken lezen en leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen. In de klas werkt ook Juf Rukiye. Zij zal mij ondersteunen in de groep.
Ook is juf Mariska er op de vrijdag. Zij is stagiaire van de PABO en wil ook leerkracht worden.

Groep 1a bestaat nu uit 18 leerlingen. Er zullen gedurende het schooljaar steeds meer kinderen bijkomen omdat dit een instroomgroep is. We hebben in de klas een aantal regels zodat we het erg gezellig met elkaar houden. Deze regels zijn heel belangrijk, zo weet iedereen wat er verwacht wordt en hoe we elkaar kunnen helpen. Voorbeelden van regels zijn:
- we blijven van elkaar af
- we praten met nette woorden tegen elkaar
- we geven als we binnen komen de juf een hand en gaan rustig aan het werk

We hebben gym op dinsdag en vrijdag. Op dinsdag hebben we gym van Juf Annelin en op vrijdag hebben we gymles van meester Ben. Zou u op maandag gymspullen mee naar school willen geven? Dit geven we dan op vrijdag weer mee naar huis zodat u deze kunt wassen. Soms hebben de kinderen dezelfde gymschoenen, het is handig om de naam van uw kind op de schoenen te schrijven (onderkant of zijkant). De les start om 08.30 uur. Alle kinderen moeten dan in de klas zijn. Door de corona is het helaas niet mogelijk om in de ochtend een spel met uw kind te spelen.

Als de dag voorbij is komen we met de kinderen naar buiten. U kunt wachten bij het hek. We laten de kinderen pas naar huis gaan als we de ouders zien. Wanneer uw kind door iemand anders opgehaald wordt, graag even aangeven bij de leerkracht.

Aanwezig/absent;
Elke leerling wordt om 08.30 op school verwacht. Zorg ervoor dat uw kind elke dag op tijd op school aanwezig is. Bij verhindering/ziekte de school, graag voor schooltijd, telefonisch op de hoogte brengen. Telefoonnummer: 0570-623575
Afspraken bij de tandarts en huisarts het liefst na 14.00 uur maken.

Mocht er iets zijn, kom gerust langs. Als u een keer een ochtend wil kijken in de klas, geef dit aan bij mij en dan plannen we dit in. We gaan er samen een leerzaam jaar van maken!

Groet,
Juf Marloes