groep 1a

Welkom in groep 1a

Ik ben juf Marloes en ik sta dit jaar voor groep 1a. Dit is een erg leuke en gezellige groep met inmiddels 21 leerlingen. Ik woon zelf in Deventer. Ik hou van boeken lezen en leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen. In de klas werkt ook Juf Rukiye. Zij zal mij ondersteunen in de groep.
Ook is juf Zeynep als stagiaire bij ons in de groep op maandag en dinsdag.

Groep 1a bestaat nu uit 21 leerlingen. Er zullen gedurende het schooljaar steeds meer kinderen tot en met december bijkomen omdat dit een instroomgroep is. We hebben in de klas een aantal regels zodat we het erg gezellig met elkaar houden. Deze regels zijn heel belangrijk, zo weet iedereen wat er verwacht wordt en hoe we elkaar kunnen helpen. Voorbeelden van regels zijn:
- we blijven van elkaar af
- we praten met nette woorden tegen elkaar
- we geven als we binnen komen de juf een hand en gaan rustig aan het werk

We hebben gym op dinsdag en vrijdag. Op dinsdag hebben we gym van Juf Annelin en op vrijdag hebben we gymles van meester Ben. Op maandag hebben de kinderen dans van juf Manon. Zou u op maandag gymspullen mee naar school willen geven? Dit geven we dan op vrijdag weer mee naar huis zodat u deze kunt wassen. Soms hebben de kinderen dezelfde gymschoenen, het is handig om de naam van uw kind op de schoenen te schrijven (onderkant of zijkant).
De les start om 08.30 uur. Alle kinderen moeten dan in de klas zijn. U mag tot 08.45 in de klas blijven om een spelletje met uw kind te spelen. Op donderdag lees ik voor aan de kinderen en de ouders tijdens de inloop.

Als de dag voorbij is komen we met de kinderen naar buiten. U kunt wachten bij het hek. We laten de kinderen pas naar huis gaan als we de ouders zien. Wanneer uw kind door iemand anders opgehaald wordt, graag even aangeven bij de leerkracht.

Aanwezig/absent;
Elke leerling wordt om 08.30 op school verwacht. Zorg ervoor dat uw kind elke dag op tijd op school aanwezig is. Bij verhindering/ziekte de school, graag voor schooltijd, telefonisch op de hoogte brengen. Telefoonnummer: 0570-623575
Afspraken bij de tandarts en huisarts het liefst na 14.00 uur maken.

Mocht er iets zijn, kom gerust langs. Als u een keer een ochtend wil kijken in de klas, geef dit aan bij mij en dan plannen we dit in. We gaan er samen een leerzaam jaar van maken!

Groet,
Juf Marloes