groep 1c

 

Welkom in groep 1c


Ik ben juf Nicolet en ik sta dit jaar voor groep 1c. Dit is een erg leuke en gezellige groep met inmiddels 18 leerlingen. Juf Rukiye helpt ook in de groep. Soms is juf Rukiye bij groep 1a en soms bij groep 1c.

Groep 1c bestaat nu uit 18 leerlingen. Er zullen gedurende het schooljaar steeds meer kinderen bijkomen omdat dit een instroomgroep is. We hebben in de klas een aantal regels zodat we het erg gezellig met elkaar houden. Deze regels zijn heel belangrijk, zo weet iedereen wat er verwacht wordt en hoe we elkaar kunnen helpen. Voorbeelden van regels zijn:
- Wij helpen elkaar
- Wij spelen samen
- Wij luisteren naar elkaar
- Wij spelen en werken rustig

We hebben gym op dinsdag en vrijdag. Op dinsdag hebben we gym van Juf Annelin en op vrijdag hebben we gym van meester Ben. Zou u op maandag gymspullen mee naar school willen geven? Dit geven we dan op vrijdag weer mee naar huis zodat u deze kunt wassen. Soms hebben de kinderen dezelfde gymschoenen, het is handig de naam van uw kind op de schoenen te schrijven (onderkant of zijkant). De dag begint om 08.30 uur. Alle kinderen moeten dan in de klas zijn. Door de corona is het helaas niet mogelijk om in de ochtend een spel met uw kind te spelen.

Als de dag voorbij is komen we met de kinderen naar buiten. U kunt wachten bij het hek. We laten de kinderen pas naar huis gaan als we de ouders zien. Wanneer uw kind door iemand anders opgehaald wordt, graag even aangeven bij de leerkracht.

Aanwezig/absent;
Elke leerling wordt om 08.30 op school verwacht. Zorg ervoor dat uw kind elke dag op tijd op school aanwezig is. Bij verhindering/ziekte de school, graag voor schooltijd, telefonisch op de hoogte brengen. Telefoonnummer: 0570-623575
Afspraken bij de tandarts en huisarts het liefst na 14.00 uur maken.

Mocht er iets zijn, kom gerust langs. We gaan er samen een leerzaam en leuk jaar van maken!

Groet,
Juf Nicolet