Groep 3a

 

Welkom in groep 3a

 

Mijn naam is Edith van Zon. Ik ben 59 jaar en woon in Twello, waar ik getrouwd ben met Richard en wij hebben twee hele lieve katten Bikkel en Flo en daar genieten we van, verder vind ik fietsen, wandelen, lezen en reizen leuk om te doen en natuurlijk lesgeven op het KINDcentrum Rivierenwijk.

 

Ik begin dit schooljaar aan mijn 30ste jaar op deze school. Op de Venenschool, waar ik ooit begonnen ben en ik heb het altijd zo naar mijn zin op deze school in deze voor mij zo'n speciale wijk in Deventer, dat ik nooit meer weg ben gegaan. Ik heb diverse groepen gehad en ben als eerste begonnen voor groep 2 en af en toe groep 1, welke ik vele jaren heb gedraaid met héél véél plezier. Na 12 jaar werd het toch eens tijd om een andere groep te gaan ontdekken en dat werd toen groep 4. Ook hier heb ik 8 jaar véél plezier beleefd en véél geleerd. Hierna ben ik gestart in groep 3 en dat vind ik echt zo'n reuze leuke groep! Wanneer je de jaren bij elkaar optelt dan kom ik op het 9de jaar dat ik nu voor groep 3 sta. Ik vind groep 3 héél uniek en speciaal! Het leren lezen, rekenen en schrijven zijn zo bijzonder, ieder jaar kijk ik weer mijn ogen uit hoe snel het allemaal gaat.

 

Ik werk vier dagen (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) voor groep 3a, op vrijdag staat Juf Anneke Vos voor de klas. U kent haar misschien wel, want vorig schooljaar heeft ze bij de kleutergroepen gewerkt. Juf Joke Dolman is de onderwijsassistente in de groepen drie a en b. Zij zal de groepen ondersteunen bij het lesgeven en soms met een groepje kinderen iets extra's doen.

 

In groep 3a zitten 19 leerlingen, 9 jongens en 10 meisjes, maar na de herfstvakantie komt er een nieuwe leerling (een jongen) bij en worden het er dus 20. Een mooie mix van 10 jongens en 10 meisjes. We gaan er een mooi schooljaar van maken, met allerlei leuke uitdagende en leerzame activiteiten!

 

Groeten Juf Edith