groep 7b

Welkom in groep 7b

 
Mijn naam is Mathijs Verlinden, 35 jaar en woon in Deventer. Ik sta inmiddels alweer bijna 12 jaar voor de klas. Dit schooljaar sta ik, net als voorgaande jaren, fulltime voor groep 7. Onze klas bestaat uit 18 leerlingen. 
  
De belangrijkste afspraken die wij in de klas hebben zijn de volgende: 
-          Respect hebben voor elkaar. 
-          Laat een ander in zijn/haar waarde. 
-          Afspraken nakomen 
  
Wij vinden het erg belangrijk dat we op een prettige manier met elkaar omgaan en hier hebben we het dan ook regelmatig over. Sociale vorming speelt hierbij een grote rol. Op deze manier zorgen we ervoor dat groep 7 een groep wordt waar we op elkaar kunnen rekenen, elkaar kunnen vertrouwen en elkaar verder kunnen helpen. Daarom is het belangrijk dat we naar elkaar luisteren en onze afspraken nakomen. 
Daarnaast zijn we erg bezig met het creëren van een gezonde levensteil. 
We werken in groep 7 veel met de schoollaptops. Hierop maken we onze weektaak en kunnen we veel extra oefenen met alle vakken. Ook thuis kan worden gewerkt met de weektaak. Hiervoor is het programma Teams en  OneNote nodig, wat gratis gedownload kan worden op de computer en op je telefoon  Mocht het downloaden en installeren hiervan niet lukken, komen we graag tijdens een huisbezoek hiermee helpen. We werken dit schooljaar ook volledig met Snappet in de vakgebieden rekenen, taal en spelling. De leerlingen kunnen hier ook thuis mee oefenen.
  
Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor het werk vinden we hier heel belangrijk. De tablet wordt ook gebruikt om lessen interessanter en interactiever te maken. Hiervoor maken we gebruik van o.a. Prowise en OneNote. 
  
Praktische informatie: 
·        Gymles op dinsdag en donderdag; zorg voor gymkleren en douchespullen zodat de leerlingen zich goed kunnen wassen na de gymles. 
·        We starten elke dag om 8.30 uur met de les. 
·        Bij verhindering/ziekte, graag even bellen naar 0570-623575 
·        Afspraken bij b.v. huisarts/tandarts/orthodontist graag zoveel mogelijk na 14.00 uur plannen. 
  
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kom dan gerust langs. 
We gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken! 
  
Meester Mathijs